De zoektocht naar perfectie is vermoeiend en onverbiddelijk. We besteden te veel kostbare tijd en energie aan het creëren en in stand houden van zorgvuldig bewerkte versies van onszelf. Waarom is dat zo? Waarom doen we zoveel moeite om de schijn op te houden?
Onvolmaaktheid verbindt
In Gelukkig ben ik niet de enige begint Brené Brown een belangrijke nieuwe dialoog waarmee ze de lezer wakker schudt om zichzelf, en anderen, te accepteren. Op basis van jarenlang onderzoek en honderden interviews komt Brown met een belangrijke waarheid: het zijn júíst onze onvolmaaktheden die ons met elkaar verbinden. Aan de hand van persoonlijke verhalen en voorbeelden uit haar onderzoek legt Brown het grote verschil uit tussen schuld en schaamte en hoe deze emoties ons dagelijks gedrag op vele manieren beïnvloeden. En ze komt met oplossingen, want zo stelt Brown: de remedie tegen schaamte is compassie.
'Als we ons leven, onze relaties of zelfs de wereld willen veranderen, moeten we beginnen met het begrijpen en het overwinnen van de schaamte die ons stil houdt. Dit belangrijke en hoopvolle boek biedt een gedurfd nieuw perspectief.' Professor Jody Williams, Nobelprijs voor de Vrede (1997)
You need a business account to order this product. You are currently logged in with the email address: .
Would you like to use this email address for your business account?
Use a different email address for business account Use current email address for business account